تحقیق بررسي وضعيت تغذيه سالم و رژيم هاي غذايي بيمارستاني
تحقیق بررسي وضعيت تغذيه سالم و رژيم هاي غذايي بيمارستاني

دانلود فایل بررسي وضعيت تغذيه سالم و رژيم هاي غذايي بيمارستاني 49 صفحه با فرمت WORD

تغذيه

  1. تغذيه نياز اصلي انسان است اما اين نياز در طول زندگي در طي رشد و تكامل وتغيير در وضعيت سلامتي تغيير مي نمايد .

علم تغذيه شامل مطالعه مواد مغذي و چگونگي دريافت آنها توسط بدن است . مواد غذائي به 6 دسته اصلي كربوهيدرات ها ، پروتين ها و لپيدها ، ويتامينها مواد معدني و آب تقسيم مي شود و سه دسته اول انرژي زا هستند و سه دسته دوم غير انرژي زا ، انرژي يك غذا با واحد كيلو كالري ( Kcal) سنجيده مي شود .

ميزان متابوليسم پايه (BMR) انرژي است كه فرد در هنگام استراحت به آن نياز دارد و براي حفظ فعاليت هاي نگهدارنده حيات ، مانند ضربان قلب و ... ضروري است .

مواد غذائي

مواد غذائي انرژي زا

كربوهيدارت ها تركيبات آلي هستند كه جزو فراوان ترين وارزان ترين منبع انرژي مي باشند هر گرم آنها 4 كيلو كالري انرژي توليد مي كنند واحد سازنده كربوهيدارت ها ساكاريد است و بر همين اساس به 2 گروه كربوهيدارت هاي ساده (مونوساكاريدها و دي ساكاريدها ) و كربوهيدارت هاي مركب ( پلي ساكاريدها)تقسيم بندي مي شوند .

گلوكز كه يك مونوساكاريد است كه پرمصرف ترين كربوهيدارت است .

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

23_1570651077_32437_4862_1315.zip0.05 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 18,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت