تحقیق تاریخچه غذاهای دریایی در دنیا و ارائه دستور پخت یکی از آنها ۲۲ ص فرمت word
تحقیق تاریخچه غذاهای دریایی در دنیا و ارائه دستور پخت یکی از آنها ۲۲ ص فرمت word

فهرست مطالب

مروری بر تاریخچه غذاهای دریایی 2

انواع غذا دریایی : 4

تاکو ماهی 4

انواع غذا دریایی : میگو و مارچوبه کبابی 5

انواع غذا دریایی : 6

شنیتسل خرچنگ 6

سوشی: 7

انواع سوشی 7

ساشیمی(Sashimi): 7

نِگیری (Nigiri): 8

گوانگ نگری (Gunkan Nigiri): 9

هوسوکامی (Hosomaki): 10

فوتوماکی (Futomaki): 11

اوراماکی (Uramaki): 12

تماکی (Temaki): 13

چیراشی (Chirashi): 14

موارد لازم برای تهیه سوشی 15

ملزومات تهیه برنج سوشی 15

طرز تهیه سوشی 16

طرز تهیه برنج سوشی 16

سوشی سالمتر 17

انتخاب سالم‌ترین رول سوشی 18

وسواس برای کیفیت ماهی خام 18

انتخاب بهترین سوشی 19

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

ghazahaye daryayi_1706189655_65120_4862_1054.zip1.47 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 20,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت