مقاله پيشرفت هايي در كاهش آسيب ميوه ها و سبزيجات در طول انجماد
مقاله پيشرفت هايي در كاهش آسيب ميوه ها و سبزيجات در طول انجماد

دانلود فایل پيشرفت هايي در كاهش آسيب ميوه ها و سبزيجات در طول انجماد 44 صفحه با فرمت WORD

I. مقدمه

.II شرطي كردن دمايي

A. شرطي كردن دمايي سرد

B. شرطي كردن دمايي دو مرحله اي

C. تغييرات فيزيولوژيكي القا شده بوسيله دما

D. شرطي كردن در دماي بالا

III. گرما دادن متناوب

A. بهبود اثرات آسيبي انجماد بوسيله گرما دادن متناوب

B. مكانيسمهاي احتمالي گرما دادن متناوب

IV. اتمسفر كنترل شده

A. فوايد

B. خطرات

V. تنظيم كننده هاي رشد گياه

A. اسيد اسكوربيك

B. تريازولها

C. اتيلن

D. پلي آمينها

.VI ديگر مواد شيميايي

A. قارچ كشها

B. كلسيم

C. آنتي اكسيدانتها و مواد نابود كننده راديكالهاي آزاد

VII. بسته بندي كردن

VIII. موميايي كردن و ديگر پوشش دهنده ها

IX. نكات نتيجه گيري شده

پيشينه ذكر شده


فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

11_1570889108_32573_4862_1605.zip0.05 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 18,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت