متفرقه
طراحی صنعتی
پژوهش هنر
صنایع دستی
معماری
ادبیات عرب
حسابداری
تاریخ
جامعه شناسی
روانشناسی
اقتصاد
مدیریت
تربیت بدنی
موسیقی
تئاتر و سینما
مرمت ابنیه
کتاب و مجلات
فرم های قرارداد
تحقیقات دانش آموزی
کارآموزی
کارآفرینی و طرح توجیهی
پزشکی
طراحی پارچه و لباس
شهرسازی
گرافیک
عکاسی
مجسمه سازی
نقاشی
باستان شناسی
کتابداری
معدن
نساجی
مواد _ متالوژی
هوافضا
شیلات
نفت
صنایع غذایی
برق و الکترونیک
کامپیوتر و فنآوری اطلاعات
کشاورزی
تاسیسات
مکانیک
صنایع
مکانیک خودرو
ریاضی و آمار
زبان های خارجه
جغرافیا
زبان و ادبیات فارسی
فلسفه و منطق
علوم سیاسی
الهیات و معارف اسلامی
حقوق
محیط زیست
زمین شناسی
زیست شناسی
شیمی
فیزیک
عمران
آخرین محصولات
مقاله پيشرفت هايي در كاهش آسيب ميوه ها و سبزيجات در طول انجماد
دانلود فایل پيشرفت هايي در كاهش آسيب ميوه ها و سبزيجات در طول انجماد 44 صفحه با فرمت WORD
I. مقدمه
.II شرطي كردن دمايي
A. شرطي كردن دمايي سرد
B. شرطي كردن دمايي دو مرحله اي
C. تغييرات فيزيولوژيكي القا شده بوسيله دما
D. شرطي كردن در دماي بالا
III. گرما دادن متناوب
A. بهبود اثرات آسيبي انجماد بوسيله گرما دادن متناوب
B. مكانيسمهاي احتمالي گرما دادن متناوب
IV. اتمسفر كنترل شده
A. فوايد
B. خطرات
V. تنظيم كننده هاي رشد گياه
A. اسيد اسكوربيك
B. تريازولها
C. اتيلن
D. پلي آمينها
.VI ديگر مواد شيميايي
A. قارچ كشها
B. كلسيم
C. آنتي اكسيدانتها و مواد نابود كننده راديكالهاي آزاد
VII. بسته بندي كردن
VIII. موميايي كردن و ديگر پوشش دهنده ها
IX. نكات نتيجه گيري شده
پيشينه ذكر شده
فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید
11_1570889108_32573_4862_1605.zip0.05 MB |
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد
دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 18,000 تومان
پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت