متفرقه
طراحی صنعتی
پژوهش هنر
صنایع دستی
معماری
ادبیات عرب
حسابداری
تاریخ
جامعه شناسی
روانشناسی
اقتصاد
مدیریت
تربیت بدنی
موسیقی
تئاتر و سینما
مرمت ابنیه
کتاب و مجلات
فرم های قرارداد
تحقیقات دانش آموزی
کارآموزی
کارآفرینی و طرح توجیهی
پزشکی
طراحی پارچه و لباس
شهرسازی
گرافیک
عکاسی
مجسمه سازی
نقاشی
باستان شناسی
کتابداری
معدن
نساجی
مواد _ متالوژی
هوافضا
شیلات
نفت
صنایع غذایی
برق و الکترونیک
کامپیوتر و فنآوری اطلاعات
کشاورزی
تاسیسات
مکانیک
صنایع
مکانیک خودرو
ریاضی و آمار
زبان های خارجه
جغرافیا
زبان و ادبیات فارسی
فلسفه و منطق
علوم سیاسی
الهیات و معارف اسلامی
حقوق
محیط زیست
زمین شناسی
زیست شناسی
شیمی
فیزیک
عمران
آخرین محصولات
تحقیق تاریخچه غذاهای دریایی در دنیا و ارائه دستور پخت یکی از آنها
دانلود تحقیق تاریخچه غذاهای دریایی در دنیا و ارائه دستور پخت یکی از آنها ۲۲ ص فرمت word
فهرست مطالب
مروری بر تاریخچه غذاهای دریایی 2
انواع غذا دریایی : 4
تاکو ماهی 4
انواع غذا دریایی : میگو و مارچوبه کبابی 5
انواع غذا دریایی : 6
شنیتسل خرچنگ 6
سوشی: 7
انواع سوشی 7
ساشیمی(Sashimi): 7
نِگیری (Nigiri): 8
گوانگ نگری (Gunkan Nigiri): 9
هوسوکامی (Hosomaki): 10
فوتوماکی (Futomaki): 11
اوراماکی (Uramaki): 12
تماکی (Temaki): 13
چیراشی (Chirashi): 14
موارد لازم برای تهیه سوشی 15
ملزومات تهیه برنج سوشی 15
طرز تهیه سوشی 16
طرز تهیه برنج سوشی 16
سوشی سالمتر 17
انتخاب سالمترین رول سوشی 18
وسواس برای کیفیت ماهی خام 18
انتخاب بهترین سوشی 19
فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید
ghazahaye daryayi_1661430128_58422_4862_1224.zip1.47 MB |
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد
دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 30,000 تومان
پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت