متفرقه
طراحی صنعتی
پژوهش هنر
صنایع دستی
معماری
ادبیات عرب
حسابداری
تاریخ
جامعه شناسی
روانشناسی
اقتصاد
مدیریت
تربیت بدنی
موسیقی
تئاتر و سینما
مرمت ابنیه
کتاب و مجلات
فرم های قرارداد
تحقیقات دانش آموزی
کارآموزی
کارآفرینی و طرح توجیهی
پزشکی
طراحی پارچه و لباس
شهرسازی
گرافیک
عکاسی
مجسمه سازی
نقاشی
باستان شناسی
کتابداری
معدن
نساجی
مواد _ متالوژی
هوافضا
شیلات
نفت
صنایع غذایی
برق و الکترونیک
کامپیوتر و فنآوری اطلاعات
کشاورزی
تاسیسات
مکانیک
صنایع
مکانیک خودرو
ریاضی و آمار
زبان های خارجه
جغرافیا
زبان و ادبیات فارسی
فلسفه و منطق
علوم سیاسی
الهیات و معارف اسلامی
حقوق
محیط زیست
زمین شناسی
زیست شناسی
شیمی
فیزیک
عمران
آخرین محصولات
تحقیق ترکیبات شیمیایی چای ۱۱ ص فرمت Word
1- چاي سياه (BLACK TEA): 2
2-چاي سبز(GREEN TEA): 2
3- چاي اولانگ(OOLONG): 3
4- چاي سفيد(WHITE TEA): 4
ترکيبات تشکيل دهنده چاي 5
1-کافئين. 5
2- تيوفيلين (THEOPHYLLINE): 5
3- تانين (TANNIN): 6
4- تيانين (THEANINE): 7
5- کاتچين CATECHIN: 7
6- ويتامين هاي E,C,B COMPLEX: 8
7- فلورايد و فلووانوئيد (FLAVONOID): 10
فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید
chayy_1706189548_65117_4862_1998.zip0.08 MB |
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد
دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 20,000 تومان
پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت