متفرقه
طراحی صنعتی
پژوهش هنر
صنایع دستی
معماری
ادبیات عرب
حسابداری
تاریخ
جامعه شناسی
روانشناسی
اقتصاد
مدیریت
تربیت بدنی
موسیقی
تئاتر و سینما
مرمت ابنیه
کتاب و مجلات
فرم های قرارداد
تحقیقات دانش آموزی
کارآموزی
کارآفرینی و طرح توجیهی
پزشکی
طراحی پارچه و لباس
شهرسازی
گرافیک
عکاسی
مجسمه سازی
نقاشی
باستان شناسی
کتابداری
معدن
نساجی
مواد _ متالوژی
هوافضا
شیلات
نفت
صنایع غذایی
برق و الکترونیک
کامپیوتر و فنآوری اطلاعات
کشاورزی
تاسیسات
مکانیک
صنایع
مکانیک خودرو
ریاضی و آمار
زبان های خارجه
جغرافیا
زبان و ادبیات فارسی
فلسفه و منطق
علوم سیاسی
الهیات و معارف اسلامی
حقوق
محیط زیست
زمین شناسی
زیست شناسی
شیمی
فیزیک
عمران
آخرین محصولات
خط تولید سوسیس و کالباس ۳۴ اسلاید
فهرست مطالب
ساخت انواع سوسیس در ایران
ساخت سوسیس معمولی و سوسیس آلمانی
روش تهیه و ساخت
سوسیس کوکتل
سوسیس کوکتل پنیر
سوسیس بلغاری یا کوکتل بلغاری
سوسیس هات داگ
سوسیس واکیوم شده
سوسیس فرانکفورت
سوسیس خون
nسوسیس تازه
سوسیس جگر (کبد)
روش عمومی ساخت کالباس
روش ساخت کالباس مارتادلا
روش ساخت کالباس خشک
روش ساخت کالباس خشک 70% ممتاز
روش ساخت کالباس لیونت
روش ساخت لیونر مرغ
ژامبون ها
روش عمومی ساخت ژامبون
روش ساخت ژامبون گوشت 80درصد (یا ژامبون های فرانسوی، پرسی و دودی)
روش ساخت ژامبون های 90 درصد
روش ساخت فیله مرغ و فیله گوشت
روش ساخت فیله مخلوط (مرغ، گوشت)
روش ساخت ژامبون بکین
روش ساخت استیک انگلیسی
فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید
sosis-kalbas_1706513810_65324_4862_1043.zip0.33 MB |
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد
دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 20,000 تومان
پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت