شیرین کننده ها
شیرین کننده ها افزودنی های غذایی هستند که ممکن است طبیعی یا مصنوعی باشند. شیرین کننده های طبیعی از دیر باز
مورد استفاده بشر بوده اند که برای مثال از شکر و عسل میتوان نام برد
با تولد صنعت قند و تولید انواع تصفیه شده ی شیرین کننده ها مصرف این مواد افزایش یافت ولی با گسترش بیماری های قلبی عروقی ، چاقی ، دیابت و سایر اختلالات متابولیكی كه به سبب ایجاد تغییرات گریز ناپذیر در شیوه زندگی انسان ها بروز یافته اند، موجب شد تا بشر به جایگزینی مواد شیرین كننده مصنوعی روی بیاورد. این مواد انرژی زیادی تولید نمی كنند و برخی از آنها بدون آنكه وارد روند سوخت وساز بدن شوند دفع می گردند. تولید این مواد امكان تهیه نوشابه ها، شكلا ت ها و مرباهای رژیمی را برای مصرف بیماران دیابتی و افراد چاق فراهم آورده ولی در بحث مصرف این مواد مسئله خطرات احتمالی آنها در سلا متی انسان نیز مورد توجه بوده است. این مواد باید پس از تایید و تصویب كاربرد در مواد غذایی به عنوان افزودنی در صنایع غذایی استفاده شوند.............................................
shirinkonande ghazayii_1706624127_65397_4862_1457.zip0.75 MB |