دانلود رساله پایان نامه معماری طراحی مجموعه رستورانی 160 صفحه با فرمت word
دانلود رساله پایان نامه معماری طراحی مجموعه رستورانی 160 صفحه با فرمت word

مقدمه

در دنیای امروز به مقوله غذا و غذاخوری ، فراتر از نیاز بشر نگاه می شود. در دنیای گسترش فرهنگ ها و آداب و رسوم ملل ، غذا از آن دسته مقولاتی است که دیگر از نیاز و حتی خواست بشر فراتر رفته است و برای ملت ها به بخشی از فرهنگ آنها تبدیل شده است. فرهنگ غذا و غذا خوری. غذای ملت ها امروز سفیر آن کشور ها در نقاط مختلف دنیاست. از نزدیکترین آنها تا دور افتاده ترینشان.

چه بسا در

زمانه ی کنونی،

ما بر غذاهای خود نام برخی نقاط از جهان را می بینیم که حتی یافتن آن نقاط را بر نقشه جغرافیا دشوار می یابیم.

همین امر توجه به امر غذا و غذاخوری

و جایگاه آن در دنیای امروز را بیش از پیش نمایان می سازد و این نکته را برای ما در بر دارد که ما می توانیم با توجه به این مورد ، گستره فرهنگی خویش را وسعت بخشیم و نیز با سایر فرهنگ ها بیشتر و ملموس تر آشنا شویم.

در این بین، رستوران ها و مجتمع های رستورانی در هر کشور می توانند نقش مهمی را در اشائه و ارائه فرهنگ های غذا خوری ایفا نمایند و آن چیزی که غذا را با معماری پیوند می دهد در همین جاست. معماری رستوران ها همواره تأثیر چشمگیری در جلب نظر مردم نسبت به این مقوله ایفا کرده است.

در واقع آن چیزی که این روزها همراستا و موازی با این فرهنگ رو به پیشرفت گذارده است ، ایجاد فضایی دلنشین برای خوردن و آشامیدن است.

همانطور که اشاره شد ، امروزه غذاها سفیر فرهنگ ها ، قوم ها و کشور های مختلف در سرتاسر دنیا می باشند. همین امر می تواند مؤید این نکته باشد که ما نیز می توانیم به رستوران های خود نگاهی فراتر داشته باشیم و برا ی آنها هویتی مستقل تر و در ابعادی کلان تر در نظر بگیریم. اتفاقی که در این طرح معماری به آن توجه شده است و موضوع طراحی قرار گرفته است.

زمینه انتخاب شده در طرح معماری چهار می بایست به گونه ای می بود که دانشجو را دریافتن

راه حل های جدید در حل ارتباطات پیچیده ترغیب نماید. بدین خاطر موضوعاتی از قبیل طراحی فضاهای بهداشتی شهری ، آموزشی ، فرهنگی و مجموعه های همچون مجتمع رستورانی در این تمرین قابل عرضه بود و مقیاس کار در حد یک بنای عمومی بزرگ تعریف می گردد.

در کشور ما ، حضور رستوران ها و مجامع رستورانی( با رویکرد ایرانی و بین المللی ) ، بسیار کمرنگ دیده می شود و در زمینه معماری نیز دانش چندانی حول این محور شکل نگرفته است. شاید این غفلت در تدوین دانش طراحی رستوران ، جای خالی رستوران های کم نقص و درخور توجه را در کشور ما پر رنگ کرده است.

مجموعه حاضر ، حاصل تلاش دانشجویانی است که با تلاش و ممارست ، گاه مطالب پراکنده را گرد آوری کرده و گاه با عنایت و یاری متخصصین و متبحرین امر و همچنین استادان ، به تولید مطالب پرداخته اند. در واقع این مجموعه ، ترکیبی از تحقیقات مطالعاتی و میدانی دانشجویان در این زمینه است . باشد که این تلاش نقطه آغازی گردد برای سامان دادن به مطالعات طراحی در این مبحث.

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

در حال بروزرسانی
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 20,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت