روشهای هزینهیابی مؤسسات تولیدی ۱
مقدمه: ۴
روشهای هزینهیابی مؤسسات تولیدی ۵
انتخاب از بین بهایابی سفارشکار و مرحلهای ۷
چرا اطلاعات بهای تمام شده برای مدیریت فرآیندها از اهمیت برخودار است؟ ۸
هزینهیابی مرحلهای و جریان گردش محصول ۱۰
سیستم هزینهیابی مرحلهای ۱۰
گردش متوالی محصول: ۱۲
گردش موازی محصول: ۱۲
گردش انتخابی محصول: ۱۳
گزارش هزینه تولید ۱۳
جدول مقداری تولید ۱۴
حسابهای منظور شده به حساب دایره ۱۵
معادل آحاد تکمیل شده ۱۶
نحوه تخصیص هزینهها ۱۶
محاسبه معادل آحاد تکمیل شده و بهای تمام شده هر واحد ۱۷
روش میانگین موزون ۱۸
روش اولین صادره از اولین وارده (Fifo) 18
روش اولین صادره از آخرین وارده (Lifo) 19
ضایعات عادی ۲۱
حسابداری ضایعات عادی ۲۱
ضایعات غیرعادی ۲۲
حسابداری ضایعات غیرعادی ۲۳
افزودن مواد مستقیم به دوایر از دایره اول ۲۳
هزینهیابی سفارش ۲۵
دفتر هزینه سفارشها ۲۵
منظور کردن مواد به حساب سفارشها ۲۶
منظور کردن دستمزد به حساب سفارشها ۲۸
منظور کردن هزینههای سربار به حساب سفارشها ۳۰
سفارشهای تکمیل شده ۳۱
هزینهیابی پیمانکاری ۳۲
منـابع ۳۶