متفرقه
طراحی صنعتی
پژوهش هنر
صنایع دستی
معماری
ادبیات عرب
حسابداری
تاریخ
جامعه شناسی
روانشناسی
اقتصاد
مدیریت
تربیت بدنی
موسیقی
تئاتر و سینما
مرمت ابنیه
کتاب و مجلات
فرم های قرارداد
تحقیقات دانش آموزی
کارآموزی
کارآفرینی و طرح توجیهی
پزشکی
طراحی پارچه و لباس
شهرسازی
گرافیک
عکاسی
مجسمه سازی
نقاشی
باستان شناسی
کتابداری
معدن
نساجی
مواد _ متالوژی
هوافضا
شیلات
نفت
صنایع غذایی
برق و الکترونیک
کامپیوتر و فنآوری اطلاعات
کشاورزی
تاسیسات
مکانیک
صنایع
مکانیک خودرو
ریاضی و آمار
زبان های خارجه
جغرافیا
زبان و ادبیات فارسی
فلسفه و منطق
علوم سیاسی
الهیات و معارف اسلامی
حقوق
محیط زیست
زمین شناسی
زیست شناسی
شیمی
فیزیک
عمران
آخرین محصولات
چیدمان هفت سین
فهرست مطالب
مقدمه 1
فصل اول
1-1 بررسی عدد هفت در فرهنگ ملل مختلف 3
1-2 سفره هفت سین 4
1-3 بررسی مفاهیم و معانی هفت سین 5
1-4 تاریخچه هفت سین 6
1-5 بررسی سین ها 9
1-6 سایر اجزاء سفره هفت سین 9
1-7 هفت سين قرآنی 10
1-8 فلسفه هفت سین 10
1-9 ارزش غذایی هفت سین 14
1-10 هفت شین 19
فصل دوم
2-1 ماهی قرمز 26
2-2 نمادگرایی در هفت سین 32
فصل سوم
3-1 روشهای جدید چیدمان هفت سین 36
3-1-1 تزئین تخم مرغ برای هفت سین 37
3-1-2 سبزه های مدل دار 39
فصل چهارم
4-1 بررسی نمونه های موردی 41
فصل پنجم
5-1نتیجه گیری 70
منابع و مآخذ 71
فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد
دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 20,000 تومان
پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت